ADRES:

              Aliçetinkaya Bulvarı Karaahmetoğlu Apartmanı

              No:52  Kat:4  Daire:13  ALSANCAK- KONAK / İZMİR

TELEFON:

              Muayenehane: 0232 464 9236 

              GSM                 : 0533 465 0078

              E-Mail               : dr.mustafabak@gmail.com  /  izmircocuk@gmail.com

ACİL DURUMLAR İÇİN TELEFON:

              Prof.Dr.Mustafa Bak     (533) 465 00 78 

Cevap verilemiyor ise mesaj bırakabilirsiniz.

Sorularınız için tıklayınız

 

RANDEVU BİLGİSİ

ÇALIŞMA ALANIMIZ:

Kliniğimizde 0-18 yaş arası tüm çocukların idrar yolları ve böbrek ile ilgili tüm hastalıkları (Çocuk Nefrolojisiyle) ve  de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları konusunda  hizmet verilmektedir.

Kliniğimizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlarının ve Aile hekimlerinin Çocuk Nefrolojisi için gönderdikleri hastaların muayeneleri ve takiplerinde, sadece Çocuk  Nefrolojisi kısmıyla ilgilenilir.Çocuk Nefrolojisi için gönderilen hastaların özel hekimleri, hastaların durumu, tedavisi ve takibi  konularında bilgilendirilir. Çocuk Nefroloji için sevk edilen hastaların Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  ile ilgili  hastalıklarının  takip ve tedavilerinin kendi özel hekimi tarafından yapılması sağlanılmaktadır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı hekimlerin antenatal dönemde, bebekte saptadıkları idrar yolları ve böbrekle ilgili anomalileri (özelliklede antenatal hidronefroz) konusunda ve de normal bebekler için   doğum öncesi görüşme randevusu ile ailelere, bebek ile ilgili bilimsel ve gerekli bilgilendirme yapılmaktadır.

RANDEVU ALMA:

Kliniğimiz randevu ile çalışılmaktadır.  Çalışma saatlerimiz  Pazartesi-Cuma saat 10:00 - 18:30,  Cumartesi saat 10.00-15.00 arasıdır. Pazar günleri ise hizmet verilmemektedir. Randevu  saatleri ailenin isteklerine göre,  görevli sekreter tarafından  ayarlanmaktadır. Muayene randevularımız her yarım saatte bir verilmektedir.

Kliniğimize çocuklarımız  muayeneye getirilirken, çocuklarımıza  ait tüm dokümanları (doğum öncesi ve doğum bilgileri, aşı kartları, kilo ve boy gelişim takip kartları, önceki tetkikler, filimler, reçeteler ve takip dosyaları) getirmeniz, çocuğumuzun tıbbi ve gelişim olarak değerlendirilmesine  çok yararı ve yardımı  olacaktır.

HASTA BİLGİLERİNİN SAKLANMASI:

Kliniğimizde hastaların sadece  iletişim bilgileri saklanır. Kliniğimizde hizmet verilen çocukların tüm dosyası, filmleri ve tetkik sonuçları kliniğimizce alınıp saklanmaz ve kliniğimiz arşivine konulmaz. Hastanın tüm dosyası çocuğun ailesine verilir ve bunları muhafaza etmek ailelerin sorumluluğundadır.

ÜCRETLENDİRME:

Özel sigorta ve benzeri kuruluşlarla herhangi bir anlaşmamız bulunmamaktadır.

Tüm özel sağlık sigorta şirketleri  poliçe sahiplerini özel doktor seçmede ve muayenehanede  muayene olmada özgür bırakmaktadırlar. Hastalarımız, muayene sonrası kesilen faturalara karşılıklarını sigorta şirketlerinden talep ederek,  tamamını veya sigorta poliçelerinde belirtilen kadarlarını geri alabilmektedirler.

Muayene ücreti için lütfen sekreterlikten bilgi alınız.

Muayenehanemizde tüm kredi kartları geçerlidir.

 

İlk muayene sonrası 15 gün içersindeki tüm başvuru ve kontrollerden ek bir ücret talep edilmemektedir.